DIALOG DIRI DEWI

Kuala Lumpur Oh Kuala Lumpur

“Ohh Kuala Lumpur, Kau yang tak pernah tidur, Menjaga mimpi yang luntur, Ohh, kotarayaku, Kisah seribu satu, Abadi di jalananmu” – Altimet ft. Noh Hujan – Kotarayaku.
 

Alhamdulillah. Meeting di Kuala Lumpur telah di jalani dengan baik. Actually banyak boss aku yang handle. Tp, bila interm of technical, boss bagi chance kt aku nk explain.. Hehehe.. berjaya jugak meyakin kan client.  Peluang terbaik haruslah di sambut dengan baik. And aku jumpa dengan boss Shell aku kt sana.

Hey! dunia Oil n Gas tidaklah terlalu besar. Pusing-pusing boleh jumpa kawan for the past project. Aku bersemangat nak buat projek ne. Why? coz this would be my big project that involve. peluang.peluang datang bgolek. kalo x berusaha.. x guna gak kn? =( too bad. dah 2 ari aku bermalas.. Esok x leh cmni. kena rajin!~  Tapi, 1 jek aku nak ckp tetang Kuala Lumpur. Hey! crowded nye KL. Hey terlalu bz. and aku naik penin kepala….  n I calling Moon, YMing Afee, and chitchat wif tasya & mashe about KL. banyak orang.banyak kereta. aku x suka KL. hahaha… btw, Jom enjoy gamba aku yang kejap ok . kejap x ok. hahaha lantak ah . layan okeh!!!

~

p/s: aku upload gamba yang laen kendian ye…. hahaha.. tenet slow naaa…

Advertisements

2 thoughts on “Kuala Lumpur Oh Kuala Lumpur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s