DIALOG DIRI DEWI

DewiHati Melompat Lebih Tinggi

Apa pun yang terjadi, berjalan tanpa henti. Air mata yang tertahan, waktu nya tuk dijatuhkan. Nanti kita kan tahu, betapa bijaknya hidup. Sepahit apa pun ini, pelajaran beerti. Semoga kepergian mu, tak akan merubah apa pun. Semoga bisa ku lawan kesepian ku.. Opppsss..mode dengar lagu akak CT time hujan-hujan gneh.. mmg feeling abes.

Ok-Ok aku ngaku.. Aku lama x jenguk blog kerana merajuk ngn diri sndrik yang sentiasa tiada mood nk update… Hehehe… tengah-tengah belek gamba pengntin yang dh submit kat tuannya.. tergelak aku, bila tengok gamba aku mlompat ngn encik puan pngntin. seb bek ne, Dauh & kak Thirah, Ex coursemate… and dua-dua sempoi time amek gmbar.. hmmmmm..  tertanya-tanya pada diri , bila akan jumpa mr.perfect.. ? Well single itu rawks. cuma kadang2 teringin bermanja. kahkahkah.. sila geli!!~

To Mr Right, you know who you are.. I’ve just not ready enough. Sorry!~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s