DIALOG DIRI DEWI

Everyweek

This slideshow requires JavaScript.

[sorry kualiti gambar kureng, sebab dh shrink kt FB, and rine,x bawak pendrive p opis..tapi layan jek la…]

Assalamualaikum wbt.
Hey!~

  1. Tiap-tiap minggu suda menjadi satu tugasan mingguan. Hey! Ingat AF aja ada tugasan mingguan. Ape lagi? Pergi wedding di sana sini. Kalo tade job tembak-tembak, ke wedding kawan la jawabnya.  Sabtu (25 December 2010), sahabat baik aku di negeri sembilan,  kawen beb! kawen bersama pilihan hatinya, Encik Faizal. Sempat juga aku berkenalan ngn Faizal ne, masa gathering kawan-kawan negeri sembilan di Port Dickson ritu. 9 tahun x jumpa. sempat juga bergathering di negeri sembilan ritu. Hey!!!! swonok ok. 1 lagi pengalaman 2010 yang x sempat aku cerita di blog.. Rindu 9 tahun berbalas. Berpisah kerana aku berpindah ke Muar, Johor. Masa form 4 & form 5 ada la jugak pergi sana. Tp lepas tu, mmg lost contact . Ada jugak sms tp jarang-jarang.  Kesempatan dapat jumpa di depan mata dapat hilangkan kerinduan.
  2. Bahau pon dah maju, aku sempat usha-usha dari kereta, hey! banyak brubah okeh. Nak ke rumah farah pon, antara ingt x ingt. Tapi sampai juga. Even farah dh berarak ngn kompang. Tapi x pe, sempat bposing-posing kt pelamin. Walaupun kawan-kawan yang ada , sikit jek.  Lagi pon aku rushing gler nk ke kenduri di Melaka pulak lepas tu.  Insyaallah, Farah & Faizal akan bahagia hingga ke syurga. .
    Macam biasa, sempat lagi dowang menyakat aku, pasni shura.. hey! encik halimunan lambat lageh masuk minang kowt. Btul x encik halimunan? masih tggu waktu seswai and steady dalam idup kan? =)
  3. Mama cakap, kalo ikot yang ada, wat sederhana jek… hey. tu mama cakap, Tapi as per what we think, we discuss, kena stabil cket je dalam idup. I already heard one thing, if i’m wrong pls do correct me so, “Bila berkaitan dengan perkahwinan itu, dia bgantung pada niat. Kalo niat tu btul, Allah akan tolong perkara yang lain nya. hmmmph..” encik=)
  4. If i’ve been ask again
    U :  “What kind of wedding that u want?”
    Me: “The one that can make u as my husband”    yuuuccckkksss geli!!!!!!!!!
    (okeh2.. ne aku rembat kt tasya punyaa site. hahahaha.. but its sweet kan?)

p/s: azam 2011, jarang-jarang keluar malam. (tapi x bermaksud x keluar malam kn? kalo nk beli makanan malam2 mcm mana? huuuu!~  =) )
p/s/s : gamba nanti2 upload BB aku dh lembab sebab habis space guna. Esok die encik celcom akan reset kan balik!~  wuhuuuu

Advertisements

4 thoughts on “Everyweek

  1. shura, i can smell the different…hope everything goes well…
    Insyallah….
    keep on praying… 🙂
    “jarang2 keluar malam..” statement of the day ~

  2. tersengih2..?? hidup biar ceria..asalkan berpijak di bumi nyata…ceewah!
    im happy for u….

    p/s: i pn tersengih2 rini…tersengih dr pg td lagi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s