DIALOG DIRI DEWI

Salam Maal Hijrah


Alhamdulillah.. kita dh melangkah ke tahun baru Islam.. Tahun sebelum ini mungkin tahun terbaik aku. Banyak cabaran yang aku dah tempuh. Kadang-kadang, aku realize, cara pemikiran aku dh maju setapak. hehehe.. walaupon, kadang-kadang ade juga childish nya…  Doa aku tuk baru ini, smoga tahun ini akan lebih baek dari sebelumnya, dan smoga keluarga aku sentiasa di lindungi Allah. Aku tak mahu lagi berdoa semoga aku senang dlm kehidupan ini, sebab aku rasa Allah dah perkenankn doa itu, tapi aku mohon pada Allah kekal kn apa yang ada dan beri kan aku kekuatan untuk hadapi segala dugaan yang datang di masa hadapan. Insyaallah..

Hari ni, Johor cuti. Maal Hijrah kan.. Tapi, aku kt umah ni tgh bermalas-malasan…. The most important thing, Lense N Roses (LnR), dah pnuh event tembak2 picture kawen n tunang tuk dis month for every weekend. Alhamdulillah. Rezki memihak pada kami.. Most of the picture, takde letak kt LnR. banyak kat Nasriq & Fazil punya page. Even page aku pon ada la sikit2..

Aku banyak x dpt attend event ni. Banyak yang aku ada keje len, Banyak yang aku punya cousin kawen. Mungkin after aku p kursus kawen next weekend, everything will be clear. Aku ingat, wedding dauh& kak tirah punya plan booking paling awal & paling dahsyat. tp ada 1 event yang date nya, 3 dec 2011. dh book kami.. hahaha.. u r amazing gurl. goood planner indeed. .

ai…dah . jangan mrepek banyak sgt. keje x jalan lageh ni… ok buhbye.. smbung keje.. walaupun, lan ajak lepak kluar.. sedehhhh!!! ahhhhhh..

p/s: now. bz buat keje tuk pojek telok A&telok B.  kene p Telok Ramunia la aku next year.. huhuhu.. new challenge maa!!  btw, afee.. lekir tu hensem.. tp not worth it beli proton… hahahaha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s