DIALOG DIRI DEWI

TenElevenTen

Salam uols!~
hey.. ne bukan ten.ten.ten tau..
ne ten.eleven.ten.. ergh! susa nye nk sbut..
itu my mom’s besday la….
Hepi Besday Mama!!~  Smoga panjang umur dan dikurniakan rezki yang melimpah ruah. X lupa juga dikurniakan kesihatan yang baek dan di permudahkan sgala urusan di dunia ini kalo boleh tuk sudut positif.. Kurangkn nagging ye.. aduh.. makin berusia ne, makin kuat plak membebel.. hahaha..

Tu blom part kawen2…
“Anak mama ne, tak laku.. nk wt cmner..” <–jawapan tuk lepas kn diri..yeah!!, padahal memilih..

Tp, aku dh slebret one week in advance la.. sbb mggu ni x blk. . Tanya punya tanya, upernye..mama ske kt 1 hset ne.. Nokia C3. Wane pink gtuh.
Kompom terpengaruh ngn iklan celcom. Tapi, aku x beli yang Celcom tu sbb die under contract la bagai. Beli la seperate, baru RM480 jek…. N masukkn line Digi.. Sng tuk masuk family n fwends.. leh gayut lelama.. wuhuu!~

Ekceli, nk beli hset lageh bagus, yang mahal lageh n fucntion die lg besh.. tp,mama nk yg itu jgk…. even, as per discuss with MrFinal , ktowg rasa, elok bg yg bagus lageh… tp itu yg mama nak C3-Pink Color. layannnn!~ yang penting mama suka… Berbunga2 hati dia men hset.. sket2 kol aku tya knpe hset die gne.. gtuh..  aku pon tya punya tya, upernye.. die nk online internet nk bukak newspaper punya website la…. n baru bjinak2 baca gossip artis kt internet… ececece… i Loikeee!~

hey2.. Mama Kowang Ada?? heee!~
Ok3.. gtg… aku curik2 tulis entry ne…
Sbnrnya, aku skang banyak sgt contract document nk kne baca….
Nk tarik kluar requirement.. Insyaallah . Project ne ktowg akan dpt.. dh 90%..
Alhamdulillah!~
Ok.. Till meet again!~

p/s: hadiah murah dan tak terbalas jasa mama yang x leh d bandingkn nilai hset tu.. cme nk mama hepi2 aja..

Advertisements

8 thoughts on “TenElevenTen

  1. Sory lambat wish….
    kem salam happy birthday kt cik ita ek…

    Boleh imagine camane cik ita happy dapat henset merah cun tu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s