Uncategorized

Whut u think haa?

DSC00578 

Pheww… dah nk ujung bln ramadhan dah… tggl bape ari lagi jek nk raya… tapi, aku ingt thn ne leh wt rekod puasa dgn sempurna… adesh2… nmpk gue dh braya dluuu sih!!! Ok3..  hahaha.. and dugaan paling maha dahsyat arine.. Sabrina and I bawu abes another presentation before we gonna be choose to be as pemenent staff.. aduh..smua young engineers alami presentation nehh… dpt x dpt tu, TUHAN YANG TENTUKAN DUDE~
And people dalam Engineering Scope have different thinking  within people in Computer Science.. Aduh.. Penat aku cbe memaham kn dowg ni.. n u know whut? i know my presentation was not SUCK at all. In order to explain people which not in our scope and in diff department, buat batin aku terseksa…. Aku lebih mahu panel yang killer yang di takuti ramai itu jd panel aku.. tp die x de..sebab aku dh rasa before this present dpn panel killer, it quite interesting rather than present in front of people who keep try to condem us without try to understand our explanation.
Tapi tingat time presentation WHY SIME DARBY SHOULD HIRE ME.. that was an interesting time dude~ i could tackle all the snr managers.. but today, i am so frustrated beb.. 
frust because the manager not hear whut i’ll try to talk about. And today, aku rasa mcm tunggu Donald Trump says, U ARE FIRED!!  aku cm dh  serah kn jek naseb aku.. people not trying to hear me…
i know the flow of engineering.. even i’ve already showed to my department’s snr manager itself dude~ young engineer kn…. so, a lot of diff path we need to face….

they dont even know whut is the job responsible for database administrator itself.. ohhh.. i know it is engineering field. i know it is an oil gas company.. we have lack IT’s people.. and it is difficult for me to make them understand..  aku bukan merungut.. tapi nk luahkn rasa hati aku…

DSC00575

aaaaaaaaaaa…. x thu bape percent markah aku dapat.. dapat ke aku pemenent? tggl lagi 2 bulan penentuannya… 
tapi aku kena bersyukur, aku x pena sehari pun menganggur.. and aku masih bole hidup njoy2..
tapi harapan aku sgt besar. to be absorb as pemenent staff in sime darby. lagi 2 bulan aja.. sabar ashura..
kawan2 doa kan aku …
DSC00546DSC00545 
tapi, rmi team2 F23 ckp, dunt worry shura, yg ptg, kita p offshore.. nothin to worried about..
yaaa…. i knoe… i am able to go to offshore…  but i still want to get the good result itself..
Tuhan.. adakah permintaan aku terlalu banyak kali ini???

Hmm.. pape pon, aku dh settle medical checkup for offshore.. byk btul medical checkupnye.. since, SHELL mmg complicated than others..
tuh owang hospital ckp gtuh k… aish…masuk keje medical checkup.. g laut pon medical checkup.. masuk u,m3x, mrsm smua medical checkup…
whut eva, seb baek SEA SURVIVAL COURSE aku dh tundakan… kalo x, ptg yang x de mood ne la aku p blaja mrendam2 diri dengan helicopter dalam laut…

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
malas pkey pasal presentation td.. baek pkey pasal raya.. pasal offshore… it quite intersting…. 
anyway, f23 dh selamat hook up… x saba nk brada kt laut…

haa ne uper f23 bila dh di hook up..

IMG_6454

untitled

Advertisements

2 thoughts on “Whut u think haa?

  1. amin… geee! ko ek.. skjp ade..kjp x de..
    uit.. nk ghaya umah ko nee.. byk umah aku nk p ghaya kt kontan nee… dh list kn… umah kak ita.. umah syapiq… umah zack.. umah sape ageh kt kontan ne??? nk p ghaya byk2 umah,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s