Uncategorized

Dah Tiba Masanya..

DSC03527

Let’s make it short and simple dude~

“Takziah d atas insiden papan ibunda kamo itu.. sesungguhnya yg pergi tak kn kembali.. tp yg baru akn mengganti.. renung2kn dan selamat berpose..”

-jijie zin-

beb! lu memang lawak r… time aku glabah2 sbb laptop aku dh x hidup dh…
tp lu wt wa gelak macam hapa.. kalo MOTHER BOARD terbakar di saat2 monthly report aku dh anta.. x pe lagi.. neh d saat report lom siap…

Thanks to you Sham… I owe u dear…  Siap wt hrta lagi laptop Sham.. nk siap kn report.. and siap akhirnya.. Di saat2 susah.. kadang2 bila kita harapkan owang yang paling rapat ngn kita, sekadar mendengar jkeluh kesah pun suda OK..

TAPI?

akhirnya yang muncul adalah kawan kita..
kawan juga peneman tika sedehy aite?

Kes ini berlaku 1mggu lps. And now, wa sebok2 ricky laptop nk bwk offshore..
la,la,la mcm banyak duet kn?? macaaaammmm aja…

Oleh Yang Demikian, wa sebok men tenet guna hset suda…
DSC03556DSC03524

carik resipi guna hset
men YM malam2 guna hset..

hahaha.. x pe wa hepi ngn life wa looo~

DSC03385 Thanks alot sham~yang len jgn dok wt touching sbb aku x mntk pjm laptop…
yang aku ingt time tu, sham sowg jek..

Advertisements

13 thoughts on “Dah Tiba Masanya..

  1. hi gorgon..moody sbb papan mak tbakar yer..jgnla gorgon sedey kerana abg pej akan sentiasa menghiburkan tiap kali singgah ditepi mejamu..

    1. heuwwww geli gler..
      dh r sebok curik url blog shuwa ek…

      bawu nk sorok2 dr owang opis pasal blog2 ni…
      dh r.. x yah singgah meja shuwa… kalo stakat nk pnjm stapler… pnjm pen… wt kecoh kt meja owang…

      n one more thing abg pej, dh r hack2 PC shuwa, explore sgala mnde dlm PC… tahu r tererrr~

  2. mane abg hack, shuwa yg sengaja letak open, mungkin nak promote kat guna..atau chua, abg x sengaja shuw,ampunkan abg,huahuahuahua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s