Uncategorized

MAS SITA HUSSAIN ITTEW MAMA SAYA~

MAMA & AYAH YANG BAJET ROMANTIK~

huhuhu~

ayah & mamaayah & mama


ahlan wa sahlan kawan2.

hari neh, 1o may 2009.. hari ahad, jam 8.54 pagi… ada di opis… mnyiapkan keje yang akan di hantar ke SHELL tuk review..
apa2 pon, jangan lpe, arine hari ibu beb!!
tp bg aku, hari mama… wuu~

tp kn, hari mama… wujud tiap2 ari…
mana x nye… sore mama slalooo jek aku dgr even jauh..
ari2 wooo gayut.. ntah ape2 ktowg dok repekkn..~
bagi aku, kluarga tu penting.. even kalo aku syg sesuatu.. aku akan ckp ittew juga ptg..

kowang nk ckp aku anak mama? mmg pon~
tp aku kn nakal2 cket.. slaloo x dgr ckp die…

tp hal kenakalan mak aku n aku..
famous among mmbe aku… Ye… kowang panggey mak aku CIK TA kn?
huu~ bak kata moon… windu ngn CIK TA… OMG… tolong la windu ngn aku…
dlooo budak2 blek aku jd spy mak aku..
skang dak2 umah aku plak jd spy mak aku….
ohhh lpe, jijie pena kne sakat ngn mak aku…
bler mak aku nmpk die kt KL.. dpt sms misteri dr CIKTA yee.. hahaha

waaaa aku bukan nakal….
tp x tahu nape mak aku slaloo treat aku cm bebudak..
tp owg kata, mak kita akan treat kter gtuh.. even smpi dh kawen pon..

ape2 pon… aku x kesa mak aku gtuh~
sbb mak aku rocks!
kalo dklngn spupu mak aku…
mak aku la makcik dowg yg pling sempoi n ngam kepala budak2 muda.. tmpt dowg mluahkn mslh pon ye…

ape2 pon …
MAMA! nnti la WA ble kn hadiah tuk mama.. thn lps dak bagi kain  ela baju kurung kn???
adoi.. thn ne nk bg ape ek???
nk p bg tokei kedai kain, kain lagi ke????
errrrr

bleh x tunda kasik hadiah…
WA nk ble kn umah TV BRAVARIA… tp bkn skang… tggu lg 2-3 bln… leh x? leh la. leh la..

k r… gtg… byk keje nehhhh

mama terpaksa jd model aku

MAMA IS D BEST MUM EVER~

P/S : ADOI…. CIK TA yang ske posing…. asyk2 swuh amik gmba die jekkk~

Advertisements

9 thoughts on “MAS SITA HUSSAIN ITTEW MAMA SAYA~

  1. slamat hari ibu untuk cik ta. hehe

    eh shuwa, baju mak ko cam baju belang2 ko pakai pi opis lah. korang anak beranak mmg suka baju belang2 ek? hehe.

  2. Akak pun tak beli ape2 lagi utk ibu akak.
    Rindu lah! Rindunya.. Allah je tau!

    Selamat hari ibu to mama shuwa, Cik Ta! (Chumel giler panggil mama shuwa camtu).

    TAK SABAR NAK RAYA (HAHA, tetiba!).

    Apapun, take care & all da best dear shuwa~~!

  3. igt mak ko aku trus teringat makan soto di pagi raye. tahun neh sila wat soto lagi. sdap beb. soto kt Pahang rase x sama.

  4. ble aku lintas depan maybank nk ke puduraye mst aku trigt insiden sms misteri itew…ble nk hntr apek g nek bas pon mate aku melilaw kot2 the mystery lady ade kat situ… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s