Uncategorized

Walimatulurus

walimatulurus-dewi1
dijemput kawan-kawan smua hadir ke majlis pertunangan i pada 24hb mei 2009..
dimana lagi? kalo bukan di rumah i, di muar ye… kepada rakan2 perempuan, sila memakai baju warna pink sebagai tanda skongan u ols pada i.. kepada rakan2 lelaki, sila la pkai baju mlyu wana itam… nmpk mcm hulubalang gteww~ ooppppssss..

ha… dah2 ngarut…. x de maknanya bertunang2 aku ne. thn ini, thn mencari rezki.. bkn thn… mencari laki… huuu~  ekeceli ne, nk mntk pndpt kwn2 BCS SEKALIAN…
smlm afta diskas ngn moon n amer yg kacak ittew… kami rs, kami nk p jenjalan… sape nk join i bersama kawan2 smua… x mo join pon x pe… x de hal laa…

x diwajib kn pada semua… tp sape rs nk join… di alu2 kn.. sape xmo, x kesa pon kalo x join… yg ptg, d memories kn? hurm… plan punya plan.. byk sgt tmpt nk p.. tp kita buat percutian bajet la kn… aku tahu, aku dh dgr cter… mashe ade plan2 nk p jenjalan kn?? haaaa ape lagi.. gnekan saat ne.. tuk jumpa kwn2 yg dh lama x jmpa tul x? hurm…  tp aku rs, kalo kter bcuti2 kt pulau2.. besh nye… kalo ade ape2 idea yg bernas.. sila kluar kn ye.. ala beb! lg bape mggu jek nk abes LI… kter gne masa yg ade tuk bersuka suki….

sebab aku tahu.. pasne smua akan bz.. masa senggang yang kter ade, x semestinya liase kn? ye la.. mana x nye… aku dgr cter…

amer nk p fly UK la..  xpon INdia la.. aku pon x taw mana 1….
si tasya pasne dh sebok menjadi cendekiawn sama cm amer gak… yg len x yah sbut r…
si pjoy.. ngn compny BMI die… perghhh…
moon  plak… jgn la cter.. sbok ngn prancngn perkhwinan ngn yux.. ish3…
jijie.. ntah ape cter kt KL tu.. asal aku YM.. die bz2 tuka pc..
sama la ngn gee tu… gee lagi r.. minah koding… bz memanjang…
aida plak… asyk sms2 aku windu2… windu2 mu aida! asal blk JB.. ade ke swuh aku p twun kulai… adesh~ ain… ngn sbok ngk muvee kt opis.. x brubah2… pasne dgr cter.. die nk p bukak kedai CD woo~
mashe.. senyap jek skang…. mungkin dh berbadan 2-3……
inda…. ni lagi r… skang die…dgr kata dh jd minah bungee skang….senyap jek ek ko..
fazila… skang plak ..dgr ktaa jd kesyangang boh.. kt ganu tuu…
leesa…. ngh bz mengurus kn badan..asyk2 tya aku ble nk kawen..ish3..
belle pe cer plak skang..hurmm..
anez… plak..kalo rs nk chat. aku chat ngn die..arap kn anez chat ngn aku… huhhhh…. x de la jwbnye.
irah? hurmm. mlm td ade buzz aku … awat ek???
yati plak.. bwu aritu… dok skype ngn die… wuuuu~ mcm2 cter dpt….hu3..
leeya? haaa die tgh hepi… toksah ckp r.. p la jenguk2 blog die…
narumi… aku akan slaloo kaco die… ble aku bosang.. mu sebok r.. tya2 dslr skang perghhh….
sape lagi ek?… ai yang len.. sila la yg len tmbh cter ye…. aku x bape taw pasal yg len..

akak2 n abg2 direct ntry… jrg keep in touch.. kalo ada masa aku kaco r…
cumanya aku slaloo kaco alek r… die tgh cdehy skang…
yg len, si dauz dh jrg kontek….
mamat… pon. shuwa ada kaco kalo shuwa tingat~… hu~

pape pon… sape nk join..meh join…mari diskas2…
P/S: PERGI PULAU LAGI BESH OK.. x mo genting highland.. ittew bukan pulau…

Advertisements

45 thoughts on “Walimatulurus

  1. hahaha..sape ckp nk g genting? yg tbe-tbe kau xnk nih..wahahaha….wa, wat la poll…name-name pulau..keh3..

  2. haha..lawak aa..kjap bhenti jntung aku tg0k tajuk baru..pegi bandung jom..tket g blk leh dpt 200..blik 2 hari dua mlm 115 satu blik leh sumbat 4 org kot..pastu kire le..hee 😀 Kalo x bandung kite g pulau redang pun cara gak..cantekkk!

    p/s: shuwa,ko yang selalu xonline kat ym aku..mn la aku tau ko invi ke tdk..haha

  3. emmm…ala shuwa, org xsempat ar nk jumpe..cuti 1 mei pn xblk umah…huhu..nk gi pulau mn???
    puLau PanDan JauH kETEngaH ke???….hahah…jgn ajak gi Pulau SipaDan udah le…kui3..(@~@)..

  4. wahahaha..aku dah gemok skrg.x kurus’n bdn pn.aku tnya ko ble nak kawen sbb ko tulis pasal kawen smlm.hahahah..kalau btl la ko nak btunang 24 mei,seriusly aku book cuti awal2..m,ok gak planning g jln2 tu..pulau pandan jauh ketengah pn ok gak.hihihi =P

  5. Bercuti?

    I kene tanya laki I dulu la U..
    Biasalah I ni kan…selalu je bermasalah last last minute.. tiba tiba tak dapat pergi…laki I sayang I sangat..=D

    EWWWWWWWW~!!! *Puke*

    Hahahhahahhahhahahhaha

  6. tnye majorty…sbb tu aku ckp cr pulau yg tengah-tengah..yg both dr utara n selatan senang nk p…hahaha

    1. ala..pangk0r ms aku g xbest sgt..xtau la kalo skang da best..moon ckp tu btul gak..amek tgh2..google aaa..pulau yg agak2 tgh katne.. 😀

  7. sbbnye kalau aku jauh, nu si tasya kt perlis lg lar berganda jauhnye…sbb tu aku try xsuggest pulau belah utara..nnt kng jauh yg dr selatan nk dtg cni..keh3…

    xde lar yg btul-btul tngah..mksudnye yg xbrape jauh ntuk both dr utara ngn selatan nk p…

  8. Melaka takde pulau yg best.. n9 pon takde.. selangor pun buhsan jek… kalo wat kat beazh ok gak.. sewa aprtment.. sumbat reramai.. haha

    1. ako malas bace sesume komen. tp ako stuju pulau. haha. ako propose somewhere yg kite bole nek public transport saje. n ako propose gak kite survey by agency, sbb nye kite x yah susa2 truk2 cari mane nk tido, ape nk wat bagai.

  9. haaaa btul gak ckp mashe… crk yg travel agency. skuwang2nya…. kter x mlilaau….

    pape pon.. idea yg len cmner?
    aku nk tya kowang ne.. y plg ideal kalo nk p.. wktu tdekat ne ke??? atau d 1 masa yg rs nya seswai????

    tp aku august & september…. x bleh p ane2… d kuarantin gteww~

  10. aku sokong p pulau. nk thrill skit camping la. 😀 tp mcm leceh. wakaka. kang jd “lost” lak. -_-

    pape pn aku nk g pulau. haha. ^^ aku rase aku xmbuk laut kot. Mase g thailand scr haram gune tekong ok jek. wakaka.

    by the way, gune agency tu ok gak. siap ade pakej sume2 tu. sape yg nk jadi project lead ni. ko la kan. haha.

  11. pergh..jwtn besa tu… tp aku cadangkn amer la jd bosh~ sbbnye.. kalo duet x cukup.. amer leh tuang2 kn.. dlm byk2 kter ne… amer la plg berduet..

    tp nye, aku mahu tahu… wktu yg kowg2 rs seswai tuk wt…????

    bler ?? bln brapa???
    kalo bln 8 & 9 aku mungkin ghaib…
    kalo kowang ade wktu yang sesama kowg ok.. go on jek… x kesa…

  12. lama aku tak ke sini kan…
    wah, gambar2 kat sini makin cantik2…
    tak mo komen entri ni
    sbb aku tak termasuk!
    terbukak entri ni pon sbb ko kata nak bertunang…
    huhu

  13. wah wah lama tak blog walking. tetiba rasa nak baca sini. eh eh eh. amer cakap ausi ka? kalo gi ausi (australia) nak menyebok join. hahaha. sebab bercadang nak gi situ suatu hari nanti. ntah bila -_-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s