Uncategorized

HEPI LABOUR DAY!

cutidewi

Salam~ 2morrow gonna be, my 1st may celebration yo~
As buruh kasaq di dunia pekerjaan nee..
hepi labour day to all my fwendS yang bekerja…
x kira apa kerja kwn2 smua, yg ptg, sok CUTIIIIIII!!!!!
yang x keje tu, anggap je anda2 smua bekerja jarak jauh dr umah haa…..

yosh~ dok pkey, nk blk umah twus afta keje ke… atau pon blk pagi2 esok~
hurm…..  blk ptg2 ne, mesti jammed… mesti penin drive time jam2 ne…
on d way nk masuk highway pon t8 time…

aish~ shuwa mmbebel ageh nk blk umah pon membebel ageh~
wuuuu~ ada ole2 tuk mama….
wa, beli blueberry cheese tart…. 50 pcs, rm 20 jek…
huuu~ nowadays, dh gila blueberry cheese tart… dlooo gila blueberry cheese cake…

whutevaa pon, slamat bercuti ye smua…
arine, aku rs aku perlu keje twus di sime darby since KPLI aku, aku x tpleh temuduga…
rezki aku di sime darby la kot….
pape pon we will see…..

daa~ salam….

p/s : rs nk redah jammed ptg ni.. wuuu~

Advertisements

11 thoughts on “HEPI LABOUR DAY!

  1. NAK BALIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NAK BALIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    T___________________________________T
    menangis air mata bercucuran umpama seorang kanak-kanak yang kekurangan kasih sayang ibu bapa.

    Eh..jap..
    Selamat Hari Pekerja Shuwa…Selamat!! ^^

    Bestkan dah keje..kih3

    p/s: apsal cam makin kurus ni?

  2. slaamt menyambu hari bekerja..slam dari KL dan pasni ke kuantan..saya mendoakan kamoo gembira dengan apa jua apa yg kamoo lakukan …

  3. Salam Shura….how are you. Kerja di mana dah sekarang ini?….wow???…sama lah safety boot kita…RED WING…hehehe..

    Apa2 pun…wish u best of luck…i want to link you under UMP Oratorians…

    Hehehe….

  4. eh
    aspal manpak ko mcm dah kurus sket???
    teknik cahaykah???
    atau teknik kamera???
    *sambel mengosok2kan mata*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s