Uncategorized

YA! CHENTA DEWI MASIH SAMA!

dewi-slrnah ko! aku mahu tnjuk TOY baru aku…
jangan ada yg makan hati tgk TOY baru aku suda~

hahahahahahahahaha…..

entri ini baru bisa aku buat… tgh mlm ini… kerna esok aku bz banget!
owh2… SHELL..SHELL..SHELL… itu aja mmpu aku keluh kn~
mlm neh… aku x akan dpt lelap kn mata…kerna bz on creating new checksheet…

sumtimes, i felt… bole x bagi aku 30 jam sehari… agar aku dpt extra 6 jam… bole la aku punya msa tuk senyum lebar…. berangan2 cm dlooo… hahaha…

anyway. thanx to ain! coz calling aku… even…. (hanya ain yg thu~)
beb! aku rindu kawan2 UMP aku…. aku rindu punya model sprt kamu smua.. aku nk tgkp gmba kwn2 aku…
plzz! plzz! aku bosan tgkp gmba owg len… aku mahu kwn2 aku yg gila meroyan bila time tgkp gmba.. hahaha… weeekkkk! shuwa dh mrapu neh…

sincere of my heart.. I mish all of u fwends..
bila aku rindu.. aku sebut nama kamu…
agar kamu tahu, aku sdg rindu kn kamu…

buhbye~ nyte! salam~

p/s: zul! aku suda tnjuk toy aku… kau bila lg?? hahahaha….

Advertisements

13 thoughts on “YA! CHENTA DEWI MASIH SAMA!

  1. warghh… amek ko… beso giler siap ngan flash agih… bape riban weh??

    ak x dpt mencarik menan tuh wat mase skg… aishhh… kene amek byk pojek lg ne… baru la leh angkat sbijik…

  2. aik, post post kau selalu aku rasa macam ada isi tersirat untuk seseorang.

    ke aku sorang je yg rasa begitu? maybe aku berfikir terlampau dalam. hehe.

    p/s: rakan rakan taulan, nantikan kemunculan baru “Asura” di post yg akan datang! Panassss…..

    Zasssssssss…….

    XOXO
    -S-

    hahhahaha

  3. ha tu die…
    hambik ko nak sangat kan..
    pueh hati ko ashura dah dpt ape yg ko idamkan….
    yg kicik ko x pueh..
    yg bosa tu jgk yg ko mimpikan..
    tp mimpi dah jd realiti..
    yg pastinye time konvo jgn ko buat2 lupe nak bawak ek..
    g prektis ambik gambar manusia terbang..
    nnt leh terbang kt TC..
    x men dah lompat2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s