Uncategorized

AKU DH BOLEH BERHUJUNG MINGGU

DEWI + UMPIANS

Rasa baru aja berujung minggu…
Suda kembali berujung minggu lagi..

GUE SUDA X REMAJA KERNA LUPA ARI-ARI YANG ADA SEKARANG~

Ujung minggu yang lepas seperti x de makna..

SABTU – KEJE
AHAD – PAGI2 p SIME DARBY ENGINEERING YARD, P TGK LOADOUT JACKET BG..  lagi2….

tapi itu la hakikat.. and antara moments yang perlu aku harungi bg melengkapi ilmu sebagai seorang yang baru nk bertatih2….
Hope segala sacrifice ini, tuhan akan bantu aku… Di murahkan rezeki….

Doa dari kedua ibu bapa ku, amat ku pohon..

Doa dari rakan-rakan juga akan membantu aku menuju ke arah yang aku idamkan…

hehehe.. janji aku, kalo aku dpt keje d sneh, aku bnje kowang r.. tapi doakn aku ye… time doa kn aku tu… ikhlas kn diri ye…
moon la owg petama yg nk pow aku katanya…
tu blom d cmpor dgn dak2 apprentice sime darby y cbuk nk pow aku gak… (dialog dowg time sarapan td)…

cehh~ no hal… ape2 pon, kita merancang, tuhan tentukan sgalanya.. nah!

tgk la gmba aku mggu lps semasa load out jacket BG yang akan d hntr ke QATAR..

Selamat Berujung Minggu…
yuhuu~ sabtu ne x keje!! tapi byk mnde nk ngadap nehhh~

GUE TGH VERANGAN MCM2.. SEMUA TTG MASA DEPAN..  hahaha…  HANYA MOON YANG TAW~ hik3
nice weekend beb!!

Dewi + ngan budak merantau~

Advertisements

7 thoughts on “AKU DH BOLEH BERHUJUNG MINGGU

  1. Waa smua engineer2 belake, sorang jer administrator…hehehehe len dari yg len..

    i like len dr yang len…aummm~ unik
    kuie3

    ape2 pung..all d besh utk smua..!tadaa~ assalamualaikum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s