Uncategorized

AKU MAHU KONVO!

dewi + internship
yeeehhhhaaaaaa~
kalo ain dh abes present, aku pon nk cter.. aku dh abes present jumaat lps…
hik3.. x smpt nk update aritu… sbb dok sengih2 cm kerang busuk!!!!!
kaco org sana .. org snehh….

ape perasaan bila dah abes present LI?  rs mahu jerittttttt!!! yeahhhH!!!
aku nk keje cpt2!! aku nk Konvo!!!

pertemuaan ngan puan pojiah, tpksa bjumpa d dpn sime darby engineering…
puan pakai baju kurung putih~ ahaaa, pengantin bru ne masih lagi berseri2…
sempat aku kaco die, sbb die nk duk hotel 5 star kt JB tu… nk smbut honey moon kbrapa ne puan??? hahaha… sjer kaco owg… hik3.. puan x mara tp senyum meleret jek…  HAHAAHAHA… SYOK NYE KAWENN!!!

presentation berjalan dengan baek skali, x taw la ape mrkh mentor aku kt sneh, aka kakniza… bg aku brpaa la mrkh… i dont mind da!!!  yg ptg, LI ne akan berakhir x lama lg… n fasa bekerja akan bermula….

mula2 cuak gak r… sbb tkut, x satisfy ape yg puan pojiah nak. tp, amazing!!!
die share pnglmn die bekerja kt KIlang kereta dlooo… die kn wt system yg lebehy kuwang sama….   ayt die bg pada aku and Sabrina….

“I’m Impress!!”

ahaaa~ ktowg ingt, die akan ckp something else… yg x sedap d dengar…
tp, we’ve both twus tersenyum cm hape jek… smpi tingee kottttt……

n then, mcm2 tips die share…
aku mntk die ajar 1 part koding yg aku x taw.. die smpt ngaja kt cneh… hahahah… klako… sharing is caring rite??

n aku present dgn beriya2.. nk tnjuk ape yg aku bjaya wat.. bukak koding smua bagai.. sbb aku rs, aku perlu tnjuk yg aku paham ngn ape yg tgh wt kt sneh…
die tersnyum kt aku… tersenyap skjp….n ckp, ,,,

I’m sure, U learn a lot…

aku pndg sab!!! sab pndang aku.. ktowg snyum lg….. syum2…. n mgggu lps berakhir dgn kegembiraan!!!

yosh~ anyway… buat kawan2 yang lain, slamat present LI!!!
and slamat mnempuh dunia kerja!!
ingt 1 ayat aku, percaya pada rezeki…

Jika kita x dpt rezki pada 1 perkara yang kita mahukan/ idamkan,
Ingat la…
Mungkin rezki kita ada d tempat len…

dsc06343

senyum dan terus senyum ye kawan2~
p/s: sajer nk tayang log book aku n hard bind report LI aku…. weee~!

Advertisements

15 thoughts on “AKU MAHU KONVO!

  1. to ‘sLay :
    hai slay~
    haaa maceh3..

    bab sambung menyambung ni, insyaallah la..
    kalo smbung, ada entry pasal sime darby lg.. kalo x, rezki aku dtmpt len….
    tgk la cmner nnti… hik3…

    to ain:
    ain…. ko x putus asa ageh ke???
    af8 ke??? aku skang nk join OIAM…

    TOMOK dlm OIAM.. sgt kewl.. xcm dlooo pon…
    hik3

    to belle:
    secara jujur, buku itu aku simpan kt almari umah aku… n bekedut2 sbb dlm 1 ari, aku leh wt buku log dgn jaya nya… hahaha,… lunyai buku tu aku keje kan dlm masa sehari….

    to narumi:

    beb! x de nye aku nk pulun ari2 buku tu…
    aku dh ckp dh kt puan pojiah…
    aku wt buku log dlm 1 mlm jek.. puan pojiah tahu thp kmlsn aku…. hahaha…

    to kak noi:
    ayyaaa… proud on whut kak noi?
    abes LI jek pon… but, i am proud wif u too…
    still remember me as one solid harmony family… mish u kak noiii!! bila nk ronggeng rmi2 ne??? pnt jek plan ngn zemir tau~wuuuu~

    to kekumi:
    ayya emy! kita akan konvo sama kn??? budak kimia konvo sama kn??? yeah2.. x sbr nk amek gmba ngn emy ngn asyuaara~ kim slm asy k!!!!

    to sayalaa:
    ye encik sayalaa~ i wait u dlm hall k… hahaha… congrats for the interview~ dh dpt tmpt LI ye?? i knoe, u can do it fee…

    to aL:
    maceh3.. tp aku blur… apsal smua owg wish congrats??? sbb abes beban LI ke?? huuu~

    to moon:
    hurm.. moon, awat ang x mo komen memanyak ne…
    smua owg pon ngh majuk ngn aku ne, samda tasya, mashe…. wahhh! sndrik la aku lagi~ hmmmm……

    to aL:
    ai.. awat ang dok tya moon kt sneh ne fahem?? mara encik Yux….

  2. aku stuju aku stuju. tomok sgt brubah. cool abes. rasa mcm x brape malu nk jatuh cinta ngn die. hahaha.

    *aku percaya rezeki aku ngn AF maka xputus asa*

    Shuwa, ko kna ingt, bukan mudah, menyusur tangga ke angkasa, bukan mudah menggapai bintang yang berkelipan. Apa pun jua bisa terbukti andai langkahmu tidak terhenti.

    MENUJU PUNCAK!!

    Hahhaaha.

    p.s: aku komen pjg sbb nk amek ati ko. kn org lain sume majok ngn ko. ahahaha

    :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s