Uncategorized

Wawa

wawa-n-yaya

Hai! lama x mnulis kt ruangan ne…
ye, ingt saya lagi x? nama saya wawa…. kawan2 bleh pnggey saya wawa instead of wa…
hahaha… menggediks gne nama wawa ye ashura?

sblh aku tu, yaya.. anak mentor aku.. kami tsrempk di Jusco Tebrau.. so posing2 amik gmba….  lama x bcrita kt blog ini ya…. byk jek crita2 aku nk coret kn… tp biar la.. mls nk update… aku tgh bz ngn pojek bawu…ya, aku pojek shell… n sab bz ngn pojek petonas…  tu pasal mls smcm jek nk update… tmbh2 lagi.. aku dok wt pojek luar… sjer tmbh side income beb… maka btmbh2 bz la aku….

walopon bz, aku smpt mengapply keje d sana sneh… n yg terakhir aku apply, KPLI…
kne mara ngn mama.. kne bising ngn DewaHati… ohh ya! DewaHati sdg prktikal d sekolah di seremban… ye r.. semster terakhir UPSI… perlu la praktikal… Bakal cikgu dia ittew… n dia asyk pesan kt aku, apply KPLI, kne btulkn niat.. jgn sbb malas nk keje susa2 kt sime darby ne, bwu nk apply KPLI..

yerp bosh~ i know!!!  isi KPLI pon suka2… insyallah result pemohonan akan kluar 22 hb neh.. kalo x de aral mlintang, aku akan di interview di JB jugak…  aku isi borng online pon bler dh saat2 akhir.. beli nombor pin dh lama dh. tapi hati brt jek nk isi borang tu…
rasa nya, mahu keje d sime darby engineering.. tu pon , kalo bos mahu aku la kn…. hahaha…

tingat kata-kata boss aritu, semasa jamuan makan2 smpena gaji ptama najep, lan, bobo, sham…

“lepas ne, giliran ashura n sabrina…”

ahhhaaa~ dh dgr hint2 tu….
tp, kalo aku jd ckgu ok x?? tp aku x mnat sbnrnya…
tp i’m ready to interview…
sgala buku cikgu aku dh baca…

cme perlu sket tips dr dewahati lagi….
ttg psychology ckgu la…
buku2 ape ntah lagi…

hurm.. seswai ke aku jd ckgu???
x seswai kot…….
hahaha..

p/s: dewahati.. beshfwend dewihati sjk kecil…
tingat lagu ktowg time kecik2….

“kau mawar ku, shura….
yg gmok itu shura…
sposen pon x laku….”

hahaha… zmn kecil aku… zmn kecil kau jugak dewahati!

Advertisements

23 thoughts on “Wawa

  1. ishhh buwuknye bunyi nyeeee….

    hahah… interview pon lom ageh.. bwu apply jek.. tp ati brt la moon…
    kne btul kn niat… nk ajar anak owg… x bleh men redah jek… zmn skang ne, rmi apply ckgu sbb x de keje.. x bleh gak gtuh….

  2. ok ape jd cikgu?? apsal ko berat ati?? Bleh ko balas dendam dgn mendenda anak2 cikgu ko yg kejam dulu. aku slalu brangan nk wat cm 2. sbb 2 aku xjd cikgu kot. niat menyimpang. haha

    Cikgu Wawa?? hahaha. cm gedik jer.

  3. ala ain.. aku x rs aku feelin nk ngaja…
    ish2.. bls dendam kt anak2 cikgu aku yg dloooo ek?

    kne p crk aalamt ckgu2 aku dloooo, sng nk detect skola mana…. byk keje la plak…

    ish cikgu wawa la kiut… x kn nk cikgu Gon.. lari anak murid nnti…

  4. apply jadi cekgu ek???
    huuuuuu..sama lah,tp kan..apply sbb ibu suruh..
    tetiba ase..
    cam..
    “eh..btul ke nak jadi cekgu ni???”
    huhuhu..
    fall in love with the current job =,=”
    berat ati lakk asenya nak tgglkn & jd cekgu..
    jd cekgu,boleh ke akak jd cekgu..
    adeshhhhhhh..

    eh eh eh..
    ckp lelebey.. xdpt pon lagi..

  5. YA… shuwa pon dh fall in luv ngn job skang….

    huuu~ x pe kak noi… kalo jodoh kter kuat ngn keje skang… so, x de hal laa .. keje je ngn keje yg ade skang.. weee~

  6. cik dewi, bole tlg kasi email/nama/phone kompeni intern kat muar tu tak (refering to your oldpost)? sedang mencari kompeni utk intern la.. email ke best_stu@yahoo kalau ada ye. thx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s