Uncategorized

Hadiah Pertama Untuk Dewi

eceh.. bwu jap td aku wt ntry pasal zinger burger.. x pe2.. tuh postpone tuk afta present PSM…
haaa kowang tahu, laptop aku kn.. aku x tahu la ape virus dh mehack laptop aku.. slaloo tkuar screen biwu.. yang aku tahu.. ia berkaetan ngn h/ware la kn.. aku mle syak kaspersky neh.. tp, apexJijie nye laptop ok jek.. then aku syak installer .net plak… tpnya, bkn dak2 blek aku jek kene…. ngn emma2 n rumate2 emma. yg duk dpn blek ktowg pon kne… budak kimia pejadah plak install .net nye..

ish..  symptom nye… laptop kter berat jek pgerakkannyaaa …waaa..berat.. saket mata mmndg, saket lagi otak mmikulnya.. geram jek tgk laptop lambat jek dienye pergerakan… then.. akan ada 1 masa tu, laptop kter 1 blek akan ter-restart pd masa yang sama… wooh!!! kdg2 rs seram… mcm ada momok yang pena masuk blek aku dlooo tu.. dok kawal laptop kter restat… uish plek r.. 1 blek tu.. kcuali sab.. die x kne.. aku pon plek.. mungkin.. laptop sab segan… sbb dah kne perli ngn puan su.. hahaha… cian laptop sab majukkk!! huhuhu.. men2 jek sab!! jangan amik ati!!

kesannya… amat mndlm pada perasaaan dn jiwa aku.. mnybabkn aku format laptop tp mslh ttp sama.. hahaha … mnyusahkn aku tpksa tgk2 balik psm aku yg tereffect sama.. bodot nye virus.. bodot juga pada laptop aku..  hahaha…

tp, td aku dh dpt selesaikn 1 mslh laptop aku neh.. maka hadiah pertama tuk diri ini sblum mndpt zinger burger adalah… mee maggie asam laksa bersama air kopi panashhh.. tedapnyyyeee… erks ke cedappnyeee…   huuu~

p/s : saya sayang diri saya… weee~

Advertisements

10 thoughts on “Hadiah Pertama Untuk Dewi

  1. HAHAHA… ko pon jd cmtu.. ish .. bhantu la laptop2 kter smua neh.. aku dh agak dh..mesti akan ada jadi ssuatu bler nk dkt2 present. haaaaa ko.. dpt aku prob ngn laptop..mntk2 ari present.. slmt jeee

  2. hu~ eh pn su ckp rongak2 ke laptop ko??? aku lpe dh….

    tp aku ingt die ade ktuk laptop kter yang suda tua dmkn usia.. laptop aku dh rongak sab.. urup A.. aaaaa buwuk laaaaa…

    kalo gigi , leh de gigi palsu.. kalo keyboard, keyboard palsu apakah???? haah

  3. oho.. ni yang buatkan aku tunggu lama giler masa nak transferkan actorlympics tuh…
    last2 aku fed up, pastu terus blah…

    rupanya ko bukan memasak je… ko menulis skali…
    susah tuh nak tulis cantik2 camtuh… aku tau tuh ambik masa kan… yela, aku faham susah kan nak tukar tulisan yang buruk kepada yang cantik! it takes time…

    so faham la aku sebab apa ko lambat hari tuh!

    hahahaha

  4. hahaha broo!!! lu mmg kijam… i dh kata tggu.. u twus tdo.. x pe.. x heran suda~ i mkan dgn kenyang…. hahaha… n u know what? PSM dh abes.. tggl nk btulkn thesis…la,la,la

  5. pipi neh kwn shahril ek? hurm.. bkn kot ram2…
    aku rs network sneh.. mslhnye. x kn 1 blek ram mengong.. n 1 blek dlm wktu yg sama leh pdm srntk kn…

    tu laaa kaspersky full version tu… mmg power.. x mo pkai dh…. sbb berat sgt.. aku lebehy rela pki avg yg x detect tu.. asyk ckp laptop aku suci jek.. hahahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s