DIALOG DIRI DEWI

DewiHati

Salam kawan2.. Sowey laa.. Dewi skang tengah malas nk hapdet blog.. Dewi tahu, semua tunggu Dewi hapdet…. Dewi asyk kne request wt entry by skype laaa… YM laa…. ish.. kadang2 trase femes mengalah kn murai.com hahaha….

Hurm… nk wt cmner… mood x de.. tp bahan2 tuk blogging ade jek dlm simpanan… x pe laa… Dewi hadiahkn gamba Dewi nee…  Dewi tahu, Dewi comel… Jangan mara Dewi tau… Dewi skang tgh carik mood nk wt poster PSM nee.. wee~

p/s : hahaha…  bila kemerengan otak dh x terkawal..

Advertisements

20 thoughts on “DewiHati

  1. wahaha…xde kejenye aku nk skodeng ko….aku kn da ade recet update..hahah…naek lar kt blog aku..cesh…btw…org yg comel xpnah ngaku die comel…ekekekeke….

  2. HAHAHA… ish cik tasya… sape la nk puji diri ne.. kalo bukan diri sndri.. nmpk nye bertambah la lagi gmba muka saya kt dinding blek saya ini… obses pada diri sndri laaa..

    kalo cik tasya mahu, cik tasya pon leh edit gmba pki spek besa tu.. smbl tulis.. “saya tahu, saya persis paris hilton” wuu~

  3. ish cik moon ne… cik moon nk ckp saya x comel la nee.. ish. smpi ati… saya nk buang r smua gmba saya yg comel kt dinding tu.. ooppps tckp comel lagi… ish.. cane nee … slalooo tckp diri ni comel…. ish..

    ok… mulai arine, saya x kn ckp sy comel.. saya nk ckp saya chubby2 tomei… hahaha…. mati la aku kne serang komen neeeeee.. hahaha

  4. ala pn mashe… kat ane2 pon, pn mashe asyk komen ceit2… no..no…no.. no.. nnti baby dlm pelut x pndai sebut mama..papa… asyk sbut ceit jek.. cian aunty wawa die nk btulkn baby tu nye sbutan… sbut maaa…maaa…. paa…paaa…..

    baby sbut “ceit…ceit…ceit…”

    hahahaha…ampon pn mashe..

  5. padan la aku selalu nampak kilat kt bilik aku tu lagi2 bile lampu bilik tu rosak..makin la obies kilatnye..cume xde guruh je…upenye ade org tu dah perasan yg sebenarnye die comey

  6. ish.. tuh bkn la prasan la cik kingkong… saya tgh try2 kamera saya tu.. bole x die snap mke saya wktu comey jek… x bjaya pon.. sbb kadang2 x comey pon… cik kingkong, ape petua nk kelihatan comey mcm cik kingkong?

  7. ish.. naseb baek btul… rupe2 nye ade jugak org yang dengki ngn kecomelan saya.. cik delinda x baek tau ade dengki2 ngn saya… huh! saya kene hati2 lepas ne.. saya nk gntung kamera saya kt leher syaa… bahaya nee.. sbb tkut bila detik2 kecomelan tiba.. saya x smpt nk snap.. sbb ade owg nyorokkan..

  8. Erk… nasib baik x rosak screen laptop aku bila display entri ko yg latest nih beserta caption perasan tu… siap kuar windows alert lagi. “Please Don’t Open This Page Until This Entry Been Deleted. Your Computer Screen Might Crack!”

  9. ko tau tak perasaannya bila tgk citer antu…
    yang tiba2 antu kuar kat depan skrin tuh??
    yang kita terkejut nak mati sbb muka antu tuh???

    itulah perasaan gue bila bukak page ini!!!

    hahahahhaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s