DIALOG DIRI DEWI

Raya Makin Hampir

[work station aku yg dh lama aku tinggal kn.]
[melepas kn rs penat yg mnyelubungi ari2 aku….]

huu~ semalam aku verangan nk wt kad ghaya tuk smua kn… hehhhh… hampeh.. x smpt…smlm ghamai gilos customer.. nk bukak laptop pon x smpt.. nk bc nvel ape ntah lagi.. erm.. arine, ari sabtu… mesti ramai lagi owg.. smua sebok tuk preparation terakhir untuk mymbut ari raya yg akan berlangsung kurang dr 3 ari lagi.. erm.. erm.. jeling sana.. jeling sneh….

wee~ aku bwu dpt carik baju ghaya sedondong ngn family aku smlm… even baju yg aku aim tu x muat saiz la kn.. kcewa sehy.. bwu nk verangan pki baju kurung pahang versi modern.. cett! aku rembat baju kurung biasa jek… mls nk pkey2..

standard~ siapa2 yang ade kdai.. x kn amik baju dr kedai dia tuk raya… nk kelainan…so, p la carik kt kedai len… hargga yang dpt, smua hrgga as mmbe… ye r.. keliling2 tu smua, tokei2 kedai tu kenal la mak aku yg jugak berkedai dctuh… hee~ klko.. lps beli, aku try2 la kt kedai aku.. x pasal2… aku kne layan custmer kt dpn.ngn bbju raya aku… hahaha.. kne mara ngn mama.. sbb die kata, nnti dh x de seri la baju ghaya tu… errkss! ye ek???
wee~ x saba nk raya…

tema raya pertama : ijau apple youuuu!!! [ne smua adek hakimi punya keje… aku x ske ijau benanya..]

ape2 pon… aku nk habes kn mmbc novel ini arine.. aku x kira… x larat aku nk simpan lama2 novel nee~

[ok novel atas tu.. aku kne habes kn ngadap…]

k nk p jaga kedai.~

p/s : semalam aku tdo keletihan.. sowey kpd yg msg, aku x reply.. sbb aku tdo btul2 cm owg leteh….

Advertisements

8 thoughts on “Raya Makin Hampir

  1. ade ke lyn customer pki baju raye..
    nnt bile raye pki baju tu mesti dh xbest sgt..
    ape la ko ni, xsbr lngsung..

    hmm.. wa, ak lupe plak nk wish besday ko..
    Hepi Birthday Ashura..
    smoge pjg umor, dimurahkn rezeki n dpt pakwe hensem..
    hehe..

  2. hehehe.. thanks inda… ala kire ok la tu… ko lupe.. ne mama aku lupa besday aku. lagi la haru…. wuu~ arine bwu die pasan.. besday aku dh lps.. hehehe.. aish.. tu la pasal.. oleh sbb aku dh pki baju ghaya tu.. aku dh x de baju ghayaa…waaa~

  3. to Saya laa : tuh la pasai.. wat hang slebret awl smguu…

    to summer: hepi hali laya looo summer!

    to totasya : wah! tocei2… tp bab kata kembar fazura tu.. x tahan plak dengo.. klko2… huu~

    to Narumi san~ : hepi hali laya looo!!

    to ak_0143 : lu mmg x de smgt laya! lu pkey la sndrik!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s