ANNOUNCEMENT
Buat tatapan kawan2 Dewi di kejauhan... [mode: Xsaba Nk p LI]
  • Tahniah tuk INDA.. nama nye mencapup di e-comm UMP
    [sambil jerit2.. die tu kwn saya... kwn saya!! hahaha.. byk r!]
    [ala INDA, jauh tu biasa la... owg tua2 ckp kt aku.. "alah tegal biasa.."
    hik3.. buat gewd decision k..]

Advertisements

8 thoughts on “

  1. huhu
    aku mengharapkan lepas ni ada lak nama ko naek kat memo
    leh aku blagak2, sambel ckp
    “masa dia wat psm, aku la pelepas tensen dia dgn bagi lagu2 n klip2 best”

    hahahaha

    peribahasa tuh ‘alah bisa tegal biasa’ daa
    ko buat mazhab baru ke hapa?

  2. wei, apsal ko paste announcement tu kat cni?? malu seyh.. huhu..
    ko mcm tau2 je ak kene wat decision blk, xsuke3 (jerit mcm iklan cat kat tv)..

    hmm.. ayh ak pon kate, jauh tu biase la.. xkn nk keje opis seblh umah kot?
    bile di pk2 blk, btol gak kn.. haish, kene pk lg..

  3. slaen download .. dowg panggey absorb…
    tingat aku narumi… time blaja kimia kt matriks.. slalooo gne words absorb… huuu~

    ish inda ne pon cm lagu la ek.. leh download2.. eh absorb2… huuu~

  4. aaaaa….. amin! kalo laa aku jd cm inda tu.. kalo laa kn… cm jauh jek nk jd gtuh….

    tp kn….ak_0143, ayt ko ni… kne btul kn…

    “masa dia wat psm, aku la pelepas tensen dia dgn bagi lagu2 n klip2 best”

    pelepas tensen kah? men kasik file x bg hints… hang laptop aku time aku dok berkoding… laptop aku x secanggih laptop ko… TOSHIBA kannnn… warghhh apsal ko budak kimia laptop canggih2… aku laptop cikai jek… dh stok di tong sampahkn tau..

  5. hahaha… tasya x de kt blek… kalo ko ade..mesti aku dh tanya ko… tp nye entry ne aku wt time ngntuk2 lps subuh… ape lagi.. aku blsah ayt BM aku yg tunggang langgang… dloo i x speking bhasa mesia haaa.. i speak london… huahuahua

  6. haaa bgs inda.. ko keje jek kt ctuh… owg kata.. pluang x dtg bergolek.. die dtg mlompat2.. huahuahua… byk laa.. pluang x dtg byk kali k…..

    pkey abes2 dloo jgn ikot prasaan muda ko tu.. ooppps.. jgn ikot darah muda ko… ish.. pndai tul aku susun ayat… huuu~

    correction haa inda.. x de aku paste annoucement tu… aku tpksa print screen… crop2… lps tu upload.. ko mmperkecil kn usaha aku… x de mknanya.. aku CTRL+C lps CTRL+V… menci indaaa!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s