DIALOG DIRI DEWI · MASA DEPAN DEWI

Supervisor ku sempoi…

[ini gambar open house umah en sahli ngn pn wina thn lepas.. tomei kn?? hik3]

yuhuu~ semalam aku suda jumpa supervisor ku merangkap lecturer, SV n PA aku, En Abdul Sahli Fakharudin.. die sgt sempoi.. die dh tgk dh system aku.. cme die kata kne perbetulkan sana sini.. so far ok la.. cme die nk aku carikkn smart card.. carik kad tu aja. yg cip kt luo.. mksdnye…contact card.. erm. nk wt contactless card.. alih2 kne tuka plak ek….. system aku ni, dia kata x bleh buat cm ape aku wt… mksdnya, x bleh simpan data tu dlm database.. should make sure simpan dalam kad.. Maka ade function read and write pada kad tu.. erkss sempat ke?? aku pon x tahu..

mana ek nk carik? hurm.. aku dh tya along… tya dauh… katanya, mmbe dowg ade wt system pki kad tu… mintak2 bleh jumpa la kad tu… kalo x.. tpksa la susahkn along….ageh pon, ade owg dh offer kn diri nk tolong p carik kt jalan pasar… x pe kn along???? demi adik along ni kn??? huuuu~gewdiks plakk..  [lama x gewdiks…slps perang dunia ke 10.. hahaha]

arini, aku nk p jumpa en aziman.. ghasanya, die mcm pernah tunjuk kad kosong yang die gne kt smard card reader… aku wiso reader tu leh read jek.. encik sahli ckp, die dh buat byk kali mnde tu dlooo… ayt sempoi die gneh..

“bodo la reader tu. kalo takat bleh baca jek…” gagagaga… aku bantai gelak lps die ckp gtuh…

aaaa… menambah kn smgt aku… ye r… kita kne tya owg yang perna tahu pasal bnde2 ni kn… x pe r.. yg penting, malam semalam aku tdo awal… n lamanyaaa!!! balas dendam ek ashura??? hahaha…

mana x nya, bbrapa ari sblum tu.. aku tdo jek, tingat psm.. smlm nyenyak nye la aku tdo… malam sblum2 ni, aku fix problem yg sengal.. slama ni, koding tu slh benanya.. aku dh perbetulkan… chap 4 aku dh sentuh arituh.. maka… arine… kunun nk ngadap koding lagi… besh ke jadi programmer? erkss x taw.. yang aku tahu, ari2 ngadap laptop…. keje x pena abesh kn?? tdo, ingt koding.. tgh2 duk dlm tnds tba2 dpt idea… tp, x tahu la aku ni, yang x bijak cm owg len…. hu~ ape2 pon supervisor aku mmg sempoi… tang mana?? ade laaa.. rahsiaaaa.. syhhhh!!!! nmpk jek mcm pendiam… tapi encik sahli besh...ni bukan ngmpu ek… kbnrn.. n aku ske tgk die ngn bini die. sweet couple.. sorg pendiam.. sorg bising… pn wina happening gakk… x caya? p tgk kt fwenster… hu~

akhir kata, doakan aku berjaya ye kawan2.. sem depan aku nk LI.. dh lama panaskn enjin nk LI ni...
p/s : kadang2.. risau ittew perlu ada… dengan kerisauan kita mampu bergerak dengan lebih cpt.. tp riso lebey2 payah la plak…

Advertisements

12 thoughts on “Supervisor ku sempoi…

  1. hahaha.. aku x bodek r.. aku ckp ikhlas dr hati.. ckp aku bodek ek.. aku p btaw sv LI ko, masa die evaluate psm ko arituh.. ko gne taktik tekel hati die, ckp baju die cntik.. hahaha… byk saksi wooooo… huuuu~

  2. aah sporting gilos.. b4 aku p present tu.. cuak2 gak.. ntah r mgkn 60% dr die kn.. so, smpi2 sana… bleh plak..men cak2. die ade blkng aku time skodeng die kt fkulti.. wuuu~ malloooo

  3. eh
    en sahli ko ni suami puan wina ke???
    ko tak tgk gambar lecturer2 aku gedik2 lebih lagi dari gambar atas tuh kat dinner
    huhuhu

    -hampes la ko, kantoi aku komen2 kat sini… tak mo komen dah!-

  4. buat pengetahuan smua… ak_0143 adalah student chem eng (bio tech)….

    die mmg ske caras mencaras lecturer die… saya budak baek! sy x ske jd bgtu.. tgk! saya ade entry khas tuk sv/pa/lecturer saya..

    ntah pape AK ni.. hahaha

  5. haaa…mcm tu la shuwa aritu.. walopon en sahli sempoi.. tp cuak tu.. len mcm jek kn?? ish.. apsal ek??? sbb die bg kita markah kot.. tu takutttt… wowowo.. shuwa nk neshat kak noi plak.. tenang sis!! tenang….. bila kita rasa tng… x de mnde leh gugat kita… ttaaarrraaa~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s