DIALOG DIRI DEWI

Manusia Boleh Berubah

Salam babe.. yerp, kita berada di laman baru.. laman lama biar kita jadikan sejarah.. hu~
aku ghasa aku akan lebehy mengarut d worpress ni… x caya? cuba la korang tengok ruang untuk menulis ni.. besh woo… bole tulis banyak2.. dan yang paling penting.. teknologi wordpress ni sendrik besh sebenarnya… tp kalo nk maen2 css kne p beli hosting lu.. X LAMA LAGI… aku beli.. hahaha..

Sayang wo, blog lama aku.. ekceli, aku ade banyak blog smenjak aku matriks ageh.. tp yang kekalnya.. blog lama aku ni la.. blog2 sbelum ni, kne tutup atas sebab2 tertentu.. keh3… aku jahat! sbb tu aku kne tutup blog tu… ye r.. manusia leh berubah… ini kan blog..

Kenapa aku berubah ke wordpress? sebab blog lama aku banyak kenangan yang mengajar aku erti hidup, erti persahabatan, erti pengalaman dan yang paling bererti, aku dh berubah.. banyak berubah pada yang baik.. terima kasih kepada orang yang dh mengubah aku ke arah yang baik.. cuma 1 perubahan nyata pada aku, aku skang muda tersentuh.. hahaha manus

ia bole berubah wehy! siyes!dalam umur yang hampir 36 hari lagi genap 22 tahun..haa reminder nee..

baru aku sedar banyak perubahan atas diri aku…td aku borak2 ngn membe matriks aku.. die dak masjid.. die yg slaloo bawak aku p masjid… dloo aku kaki masjid wehy.. ye r.. manusia leh brubah.. kt uni ne, jejak masjid pon malas.. ye.. aku salah.. manusia leh brubah.. dloo aku x slemah skarang, skarang aku kurang lasak.. dloo aku kne hempap ngn sgala dugaan, aku maintain kool.. skang aku lemah… mudah menangis! cm ppuan yang lembik! hahaha.. kenapa? sebab aku dh berubah… shila tego aku, die nak aku yang dulu.. tegelak aku dibuatnya.. ye la.. dloo aku degil.. ma

sa kt matriks, kalo kuliah pagi, jangan arap aku p.. hahaha.. sbb aku stay up malam.. x pe, aku leh survive gak kt matriks.. len la aku yang dloo.. sape knl aku, die tahu la.. DEWAHATI kata, aku skang budak kuat nanges.. budak emosional.. cess! ittew manusia mmg slalo jaki ngn aku.. tapi die la teman susa senang aku.. walo pon masa kecik, ktowg anjing ngn kucing.. crita dloo… biar kn..

hopefully, smua dapat trima tapak baru aku ni.. banyak aku nk mrepek kt sneh.. kalo kowang x support aku? siapa ageh wehy? LU PKEY LA SNDRIK.. hahaha…k.. adios amigos~

shila nak aku yang dulu.. hahaha

dewahati kawan susah senang saya

Advertisements

14 thoughts on “Manusia Boleh Berubah

  1. hu~ semalam dh beralih dah… semalam aku import smua entry.. tapi tiba2 rasa nk delete balik… ko pengomen kedua slps tasya.. hee~ thanks sebab support aku punya penerbangan ke wordpress… hu~

  2. huhuhu
    patutla aku nampak ko ‘kurus’ sket…
    ko busy angkat barang2 pindah rupanya!!!
    ops!

    ni skunk ni kosong la ini blog… bagi je la masa kat cik dewi ni godek2 blognya… pasni mesti sarat dan melarat blog ini!!!
    hahahaha

    inilah citer antu tuh ek???

    lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  3. hahaha… dengki ek… perli x hengat….

    hu~ wordpress berbeza dr blogger.. x leh nk men2 css die. kne ade hosting bawu leh godek2.. tgggu r nnti.. aku p ble hosting…. hahaha verangan x hengat..

  4. ko edit balek erk entri ko ne..
    smlm baca pendek je…
    alih2 panjang lak kali nee

    dah alang2 diowang kata cmtuh, sila alihkan ’emo mode’ tuh dr status skype anda!
    ingat aku tak perasan???

    berubah weyh berubah!!!
    huhuhu

  5. amnde wehy.. mmg entry ne mcm ni… x de edit2 aish…

    aku wt do not disturb… emo mode.. aku tgh mengkoding r… pecah pala otak aku wehy.. pkey koding… aku dh la x pndai.. kne usaha lebehy…..ish3

  6. hahaha…. tul tu yati.. shuwa bkn cm shuwa dlooo tau…hu~ wee~ nnti shuwa p praktikal damansara.. shuwa nk jmpa yati r… windu ngn yati ugakk.. leh kter p mkn same2.. shopping same2.. jln same2… syioknyyyyeeee~

  7. yg praktikal damansara tu kire da konpem la eh..boleh jek kua jejalan..huhu…kite pon skang keje kat bangsar..dok umah sewa kat vista area UM…so bila2 free kite ketemu ek..ajak cik sela sekali..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s